WordPress

WordPress

30% van de websites draait op WordPress. Door de ontelbare mogelijkheden kunnen wij jouw website ontwerpen en bouwen zodat deze goed aansluit bij jouw specifieke en unieke bedrijfsdoelen. Als strategisch marketing partner helpen we je graag je customer journey te optimaliseren waardoor bezoekers in leads veranderen.

Wat is WordPress?

WordPress is al jarenlang een van de bekendste en het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) waarmee websites gebouwd worden.Van oorsprong is WordPress ontwikkeld als systeem om mee te bloggen. Door alle functionaliteiten die in de loop der jaren zijn toegevoegd, is het nu een volwaardig CMS geworden. Het systeem is zeer makkelijk uit te breiden en daarmee zijn de mogelijkheden eindeloos. WordPress is voornamelijk interessant voor de kleinere websites en webshops.

Waarom WordPress?

WordPress is eenvoudig in het gebruik. Nadat wij jouw website hebben opgeleverd, kun je zelf gemakkelijk content wijzigen. Door de grote variatie aan beschikbare plugins, vinden wij er bijna altijd wel een die aansluit bij jouw wensen. Daarnaast is WordPress een betaalbaar CMS en de websites worden relatief snel opgeleverd.

WordPress thema’s.

WordPress biedt veel professionele en mobile responsive thema’s waardoor je website een professionele en frisse uitstraling krijgt. Het gekozen thema vormt de basis van de website en is door middel van plugins of maatwerk uit te breiden.

WooCommerce.

WooCommerce is een webshop plugin voor WordPress, maar eigenlijk is het veel meer dan alleen een plugin. Het is uitgegroeid tot een volwaardig webshop systeem die wereldwijd miljoenen keren gedownload is.

Meer leads en klanten met Inbound marketing.

Wil jij ook:

  • Een online strategie creëren
  • Meer organisch verkeer en conversies in ieder stadium van de sales funnel
  • Het lead generation proces verbeteren
  • Jouw team voorzien van de juiste middelen die ze nodig hebben om meer deals te sluiten en klanttevredenheid verhogen
  • Zinvolle informatie en oplossingen bieden aan prospects

Let’s start together!