Shopify support

Shopify Support in Nederland

Het lanceren van je Shopify webshop luidt niet het einde van onze samenwerking in. Sterker nog; het is slechts het begin. Wat we daar precies mee bedoelen? We vertellen je er graag meer over. Allereerst is het goed om te weten dat we twee verschillende soorten support aanbieden: Shopify Optimalisatie en Shopify (Plus) Support. Jij kiest welke vorm het beste bij jouw bedrijf past.

Shopify Optimalisatie

Hoe trots je ook op je webshop bent; we hoeven je niet te vertellen dat lang niet elke bezoeker z’n digitale winkelmandje volgooit en deze ook afrekent. Bij het optimaliseren van je webshop zoeken we uit waarom dat is.
E-commerce blijft zich daarnaast razendsnel ontwikkelen. Om je concurrenten voor te kunnen blijven, is stilstaan geen optie. Daarom blijven we je webshop bij West Point Digital doorontwikkelen.
Dat doen we door in de analytics te duiken, grondig research te doen naar je concurrenten en te testen waar je klanten écht op zitten te wachten. Zo verhogen we de conversie en blijven we je webshop groeien. Maand na maand.
Hoe dit er in de praktijk uitziet? Dat hangt af van jouw wensen. Zo bieden we bijvoorbeeld continuous Shopify developer support aan op basis van een aantal afgesproken uren per maand. Binnen deze uren ontwikkelen we aan de hand van de data en ontwikkelingen binnen Shopify en het e-commerce landschap, nieuwe features om je webshop te optimaliseren.
We bieden daarnaast Shopify (Plus) optimalisatie aan op basis van de KPI’s die voor jou belangrijk zijn. Wil je je bijvoorbeeld focussen op de customer lifetime value of je conversie? Dan werken we intensief samen om ervoor te zorgen dat jouw bezoekers de volgende keer nogmaals – of dit keer juist wel – tot aankoop overgaan.

Shopify Support

Naast het optimaliseren van je webshop, staat ons Support team met Shopify Experts altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en issues te helpen oplossen.
Wat wij bieden:
  • – Design, developer, theme optimalisatie: support op alle gebieden waar je hulp nodig hebt.
  • – Toegang tot ons ticketsysteem: schiet een ticket in om een bug te melden, een vraag te stellen of een opmerking te geven en wij gaan voor je aan de slag.
  • – Dringender probleem? Je krijgt toegang tot de accountmanager, die je altijd kunt bellen.
  • – Een Service Level Agreement (SLA) waarin afspraken worden gemaakt als de responstijd, waardoor je altijd weet welke service je van ons kunt verwachten.

Shopify Plus Support

Heb je een Shopify Plus webshop? Dan kun je 24/7 aankloppen bij een exclusieve helpdesk vanuit het e-commerceplatform zelf. Maar als je gebruikmaakt van onze custom thema’s en apps, kun je je supportvragen het beste bij ons neerleggen. Wij kennen niet alleen jouw webwinkel van binnen en buiten, maar als Shopify (Plus) Experts weten wij ook de als geen ander wat de mogelijkheden en uitdagingen van Shopify zijn.

West Point Digital

Wij zijn dé Shopify agency voor merken die op zoek zijn naar prachtig design, schaalbare oplossingen en optimale conversie. Sinds 2020 is West Point Digital één van de officiële Shopify Partners en Shopify Experts in Nederland. Ook daarvoor hadden we al jarenlange ervaring met Shopify en e-commerce in het algemeen, waardoor we snel en efficiënt een webshop kunnen realiseren.

We design, build and grow your e-commerce.

Veelgestelde vragen over
Shopify Support

Je kunt tickets inschieten in ons ticketsysteem, maar natuurlijk kun je bij dringende zaken direct contact opnemen met de accountmanager.
De responstijd spreken we samen af in een Service Level Agreement (SLA).
Bij West Point Digital kun je rekenen op doorlopende Shopify Support. Voor de optimalisatie spreken we samen het aantal uren per maand af waarin wij voor je aan de slag gaan.
Het is altijd fijn om met je vragen en issues bij een betrouwbare Shopify Partner aan te kunnen kloppen. Maar het optimaliseren en doorontwikkelen is altijd een goed idee voor je webshop.

Meer informatie over Shopify Support?

Ook na de lancering van je webshop staan we voor je klaar. Of het nu gaat om een kleine tweak of het implementeren van je laatste grote idee. Meer weten over de mogelijkheden?