Shopify Partner

Shopify Partners

West Point Digital is een officiële Shopify Partner. Wat houdt dit precies in? En wat onderscheidt ons van andere Shopify Partners in Nederland?
Bij West Point Digital zijn we fan van Shopify. Het e-commerce platform is zo gebruiksvriendelijk dat je de software zelfs zonder hoofdpijn kunt gebruiken als je niet veel technische kennis hebt. In tegenstelling tot bij sommige andere e-commerce platformen ben je bij Shopify niet constant bezig met brandjes blussen en issues oplossen en kun je je richten op wat er écht toe doet: het runnen en groeien van jouw webwinkel.
Dit is waarschijnlijk ook de reden dat jij Shopify als e-commerce platform gebruikt, of het in ieder geval overweegt. Maar hoe gebruiksvriendelijk het SaaS-platform ook is, de hulp van een expert is soms precies wat je nodig hebt om je shop naar het volgende level te tillen. Een webwinkel opzetten vereist kennis op het gebied van design, development en marketing, om maar een paar voorbeelden te noemen. Het is logisch dat je in deze uiteenlopende vakgebieden af en toe wel wat hulp kunt gebruiken.
Het Shopify Partnerprogramma is in 2016 opgericht om te zorgen dat merchants zoals jij zoveel mogelijk uit het platform kunnen halen. Van Shopify Experts weet je zeker dat ze de expertise in huis hebben om voor jou de best mogelijke webshop te bouwen en te ontwerpen. We zijn er dan ook trots op om sinds 2020 een Shopify certified partner te zijn – twee jaar nadat we onze eerste Shopify webshop ontwikkelden.

Wat zijn Shopify Partners?

De term Shopify Partners staat voor veel meer dan alleen een soort keurmerk. Als Shopify certified partner zijn we onderdeel van de Shopify community. Hierdoor zijn we altijd up to date van de ontwikkelingen binnen het e-commerce platform en kunnen we gebruikmaken van een enorm aanbod aan tools en ondersteuning.
Shopify Partners kunnen daarnaast hun eigen thema’s en apps ontwikkelen. Dat zorgt ervoor dat je straks je producten kunt verkopen in de webshop die jij voor ogen hebt. Door af te wijken van de standaard thema’s en een custom design te ontwikkelen, onderscheid je je tegelijkertijd van de concurrentie.
Als je iets custom wil laten maken, zal je een Shopify developer partner moeten inschakelen. Onze UX en UI designers ontwikkelden al verschillende custom themes en apps voor onze opdrachtgevers. Achter de schermen zijn we bovendien druk bezig om ons eigen thema te releasen in de officiële Shopify store.

West Point Digital is Shopify Partner in Nederland

Door onze jarenlange ervaring met Shopify en e-commerce in het algemeen, kunnen we snel en efficiënt een webshop realiseren: van het design en development tot aan de optimalisatie. Sinds 2018 hebben we met veel verschillende merchants uit allerlei branches gewerkt, waaronder retailers, B2B, B2C en subscription based bedrijven. Hierdoor is de kans groot dat we de oplossing voor jouw webshop al hebben bedacht en deze snel kunnen implementeren.
Eén van onze expertises is het migreren van Magento webshops naar Shopify. In de afgelopen jaren migreerden we al talloze shops naar Shopfiy. We weten daardoor als geen ander hoe je deze transitie op de soepelste manier aanpakt.
Daarnaast focussen we ons bij het migreren of bouwen van webshops op klantenbinding. Veel merchants steken veel energie in het vinden van nieuwe klanten. Daarmee vergeet je alleen je huidige klanten; de mensen waarvan je zeker weet dat ze geïnteresseerd zijn in jouw product. We onderzoeken daarom altijd of we een abonnement of loyaliteitsprogramma kunnen implementeren.
Hier vind je eerdere cases van West Point Digital en wat wij als Shopify Partner Agency in Nederland voor deze webshops hebben betekend.

Onze werkwijze

Geïnteresseerd in onze hulp? Leuk! Voordat we aan de slag gaan, doen we eerst een audit van je webshop. Hierin nemen we alles mee, van het design tot de gebruikerservaring en de analytics. Aan de hand van deze resultaten en natuurlijk je wensen en behoeften gaan we voor je aan het werk.

Dit kunnen we voor je doen als
Shopify Partner

Group
Shopify UX & UI Design
Van custom brand experiences tot redesigns; onze Design en CRO-teams zorgen voor de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek.
Group
Shopify Development
Coderen zit in ons DNA. We zijn een bedrijf met een technische oorsprong waardoor snelle ontwikkeling en slimme integratie mogelijk is.
Group
Migraties naar Shopify
Onze Shopify-experts zorgen voor een soepele overgang tijdens de migratie van andere e-commerce platforms.
Group
Shopify Marketing
Als e-commerce growth agency gebruiken we data analyse en best practices om het succes van jouw digitale groeistrategie te verzekeren.
Group
Shopify Apps
Ben je op zoek naar op maat gemaakte Shopify-functionaliteit? Ons App-development team biedt de oplossing.
Group
Shopify Support
Ook na de lancering van de webshop bieden wij doorlopende ondersteuning en onze Shopify expertise.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?