Design

Verander bezoekers in klanten

Shopify webshop design bestaat uit twee belangrijke factoren. Allereerst zijn er de daadwerkelijke looks, die niet alleen tot in de kleinste details jouw merkidentiteit zouden moeten uitstralen, maar die bovendien je bezoekers verleiden om jouw producten aan te schaffen.
Daar blijft het niet bij: vervolgens wil je het namelijk zo makkelijk mogelijk maken voor de bezoeker om dat ook daadwerkelijk te doen. Shopify webshop design gaat dus verder dan alleen een mooie website. Een sterk product page design voor je Shopify webshop verandert je bezoeker in een klant. En een goed Shopify cart page design kan zomaar het verschil zijn tussen een verlaten winkelwagentje of niet.
Onze focus ligt als Shopify design agency daarom niet alleen op een mooi ontworpen website, maar ook op conversie. Gelukkig hoeft een prachtig design helemaal niet te betekenen dat je moet inleveren op functionaliteit. De twee kunnen heel goed samengaan.

Shopify UX Design Experts

Als officiële Shopify Partners weten we als geen ander wat er met Shopify mogelijk is. Samen met onze developers leveren de Shopify design experts een webshop aan die perfect matcht met wat jouw merk wil uitstralen en die daarnaast ook gebruiksvriendelijk is.

Wat onze Shopify design experts voor jou kunnen betekenen:

Redesigns & Rebuilds

Heeft jouw webshop een professionele ontwikkeling doorgemaakt en is het tijd voor een redesign & rebuild? Dan gaan onze experts graag voor je aan de slag. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met:

UX/UI Design

UX/UI Design UX staat voor user experience. Oftewel: gebruikerservaring. Je snapt inmiddels waarom dit type design zo belangrijk is voor jouw webshop. UI staat voor user interface. Waar een UX-design vooral functioneel is, is een UI-design emotioneel. Dit betekent bijvoorbeeld dat je de kleur blauw toepast in jouw webshop, omdat je met je merk vooral betrouwbaarheid wil uitstralen. West Point Digital vindt voor jou de balans tussen functioneel en emotioneel, om zo de meeste conversie te realiseren.

Brand Identity

Jouw merk is uniek. Waarom zou je dan genoegen nemen met één van de vooraf ontworpen thema’s van Shopify? Door voor een custom Shopify design te kiezen, onderscheid je je in één klap van de concurrentie. Geen standaard uitstraling die je misschien op duizenden andere webshops tegenkomt, maar één waarbij jouw unieke merkervaring centraal staat.
Door de snelgroeiende e-commercemarkt is dit nu belangrijker dan ooit. Van de manier waarop je producten tentoon worden gesteld tot de vorm van de knoppen op de website: je webshop zou jouw merkidentiteit tot in de kleinste details moeten uitstralen.
Natuurlijk betekent een standaard thema dat je snel live kunt gaan, maar door onze jarenlange ervaring met het designen en bouwen van Shopify webshops kunnen we deze snel en efficiënt voor je realiseren.

Schaalbaarheid

Ten slotte ontwerpen wij een webshop altijd met schaalbaarheid in ons achterhoofd. Zo weet je zeker dat jouw webshop toekomstproof is en met jouw grootse ambities meegroeit.

CX Audit

Iedere webshop is anders. Wij gaan dan ook nooit zomaar voor je aan de slag. Voordat we gaan ontwerpen en bouwen, leren we je webshop kennen door met jou in gesprek te gaan over jouw ambities, doelgroep, en USP’s. Om tot de best mogelijke resultaten te komen, doen we bovendien een Customer Experience (CX) Audit.

Duik in de bestaande data

Bij de CX Audit duiken we onder andere in bestaande data. Hoeveel verkeer realiseert je webshop nu? Door welke verkeersbronnen? En wat is het conversiepercentage en de gemiddelde bestelwaarde?

Usability testing

Door usability testing toe te passen, is het mogelijk om te achterhalen op welk moment en waarom bezoekers vastlopen op jouw webshop. Door deze barrières op te heven, voorkomen we dat toekomstige bezoekers op dit punt afhaken en zorgen we dat ze wel tot aankoop overgaan.

Customer Journey Mapping

Een customer journey map is een visuele weergave van iedere interactie die een klant tijdens een customer journey met jouw merk heeft. Het helpt je de webshop te bekijken vanuit het klantperspectief, om zo de gebruikerservaring nog verder te optimaliseren.

Ons eigen Shopify template

In ons eigen Shopify template komt al onze kennis van e-commerce en ervaring met best practices samen en maken we gebruik van de laatste UX inzichten. Wanneer je kiest voor ons template, ben je verzekerd van een soepele en snelle livegang en vervolgens van optimale resultaten.

Design, build & grow

West Point Digital is niet zomaar een design agency. Het ontwerpen van jouw ideale webshop is pas de eerste stap. Onze designers gaan vervolgens aan de slag met onze developers om de webshop snel te lanceren. En ook na de lancering staan we voor je klaar. Voor Shopify Support bij issues, maar ook voor het doorontwikkelen van je webshop om zo te blijven groeien.
Wij kunnen niet wachten om voor jou aan de slag te gaan. Of je nu een redesign nodig hebt om je webshop naar het volgende level te tillen, of op zoek bent naar een custom brand experience. Neem contact met ons op als je benieuwd bent naar de Shopify website design pricing of jouw casus vrijblijvend wil bespreken.

Wil je weten wat wij voor jouw merk kunnen doen?