Actie: Webshop Performance Scan

-Website performance

Actie: Webshop Performance Scan

Is jouw Magento webshop traag? Een lagere website performance kan leiden tot minder pagina- en productviews, een toename in cart abandonment en een negatieve klantbeleving van je webshop. Kortom, Magento performance optimalisatie is een essentieel onderdeel voor elke webshop.

West Point Digital is Magento 2 specialist en kan je zeker helpen met het verbeteren van de performance van je Magento webshop. Wanneer je de prestaties van jouw website wilt verbeteren, moet je precies weten welke hulpmiddelen het beste resultaat opleveren. Onze Webshop Performance Scan geeft dat inzicht met concrete adviezen in heldere taal.

West Point Digital heeft al vele Magento setups behandeld. In de loop der jaren hebben we veel kennis opgedaan over het optimaliseren van Magento voor prestaties. Zoals het optimaliseren van front-end code, oftewel de stylesheets, scripts en afbeeldingen, voor optimale Magento prestaties. Maar het runnen van een snelle Magento-site is niet alleen gerelateerd aan de site zelf, maar ook aan de onderliggende hosting-omgeving en configuratie. West Point Digital geeft inzicht in het verbeteren van de prestaties van jouw site.

Inzicht in Magento Performance

Er zijn vele manieren op uw Magento webshop te optimaliseren. Maar niet alle optimalisaties leiden tot optimale resultaten. Het verbeteren van de prestaties van webshops voeren wij gefaseerd uit. Het is het beste om eerst jouw Magento-omgeving te analyseren. Dit is wat onze Website Performance Scan doet. Het geeft je een volledig beeld zodat je precies weet wat je moet doen voor maximale resultaten.

De Website Performance Scan beoordeelt je webshop op vele technische aspecten:

✓ Controleert de huidige performance van jouw Magento webshop
✓ Volledig rapport met concrete adviezen
✓ Controleert meer dan 200 technische punten

Na de Magento performance scan ontvang je een rapportage met concrete actiepunten om de performance te verbeteren. Met deze punten kun je direct aan de slag om de performance van jouw Magento webshop te verbeteren. Uiteraard kun je de voorgestelde werkzaamheden ook door West Point Digital uit te laten voeren

Profiteer van onze tijdelijke aanbieding.

Nu 179 euro ipv 349 euro. Vraag direct de Webshop Performance Scan aan via [email protected], chatbox of bel. 020-3697240

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Magento e-commerce? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

West Point Digital.

Wij bouwen webshops.