Magento demo aanvragen?

Magento 2 is een veelzijdig platform met uitgebreide mogelijkheden voor zowel B2B als B2C webshops. Vraag een Magento demo aan om kennis te maken met dit nieuwe e-commerce systeem.

West Point Digital is een design en development agency gespecialiseerd in e-commerce, mobile apps en maatwerk oplossingen. Wij bedenken, ontwerpen, bouwen en verbeteren webshops en webapplicaties waar gebruikers blij van worden.

West Point Digital realiseert digitale oplossingen voor webshops en webapplicaties in de stad Amsterdam, die zich heeft ontwikkeld tot een broeinest van internetbedrijven. Met een ervaren en schaalbaar team kunnen wij elk project snel en effectief voorzien van de meest gespecialiseerde mensen.

Gedurende de looptijd van een project zien wij onze opdrachtgevers als onze partners. Ons proces is altijd gericht op nauwe samenwerking, korte feedback-rondes en continue ontwikkeling. Alleen als je stappen zet, kom je verder.

West Point Digital kiest er als Magento partner voor om hoogwaardige Magento webshops te ontwikkelen, waardevolle marketingkennis te delen en samen een webshop tot een succes te maken. Onderscheidend is West Point Digital in haar professionele support en het doorontwikkelen van webshops.Magento 2 demo

Benieuwd naar de mogelijkheden van het Magento 2 e-commerce platform? Meld je aan voor een demonstratie door onze experts!

  • Magento 2 Introductie: Wat is het en wat kan het?
  • Magento 2 Demonstratie van Front-end & Back-end
  • De 5 belangrijkste verbeteringen in Magento 2
  • Hoe werkt een upgrade naar Magento 2?