Life Fitness
Life Fitness bikes

Profiel

Al meer dan 45 jaar wijdt Life Fitness zich aan het creëren van de ideale fitnessoplossingen voor fitnesscentra én sporters. De merken Brunswick en Life Fitness staan voor producten van hoge kwaliteit voor haar klanten en de industrieën die ze bedienen.

West Point Digital mocht voor LifeFitness een complete Magento 2 webshop ontwerpen voor de Benelux om fitnessproducten voor thuis te verkopen. Vooral het overzichtelijke design en de slimme indeling van de shops van West Point Digital, bezorgde ons dit project. Een multishop, die multilingual moest worden en binnen één maand opgeleverd diende te worden.

Complete Magento 2 webshop binnen 30 dagen!

Na een prettige kennismaking en intakegesprek was de opdracht helder. Life Fitness heeft binnen 30 dagen een complete Magento 2 webshop nodig. Deze uitdaging hebben wij met beide handen aangepakt. Dankzij razendsnel werk van onze designers en de ontwikkelaars hebben we binnen één maand onze missie volbracht en kijken we met trots terug op een succesvolle samenwerking met het team van Life Fitness.

Life Fitness wireframes